Julgåva

Skänk en julgåva, för en framtid utan kärnvapen. Till jul kan du hjälpa oss att sätta stopp för kärnvapen. Tillsammans kan vi se till att budskapet om kärnvapens humanitära konsekvenser fortsätter att höras, tills det sista kärnvapnet är nedrustat.

Ge en julgåva eller ge bort ett medlemskap till någon du tycker om. Skicka ett mail till info@slmk.org med vad du vill ge bort (julgåva eller medlemskap), vilket motiv du vill ha, namn och adress till mottagaren och summa så skickar vi ett kort.

Ge en julgåva

En julgåva kan du ge till vem som helst som vill se en kärnvapenfri värld! Skicka ett mail till info@slmk.org med vilket motiv du vill ha, namn och adress till mottagaren, eventuell personlig hälsning samt hur mycket du vill ge så skickar vi ett kort. Betalningsinformationen finner du nedan.

Ge bort ett medlemskap i jul

Du kan ge bort ett medlemskap till en läkare (250 kr),  läkarstudent (100 kr), eller associerad, sjuksköterska, fysioterapeut, biomedicinsk analytiker, forskare, ingenjör eller tandläkare (200 kr). Betalningsinformationen finner du nedan.

 

Välj motiv nedan och skicka ett mail till info@slmk.org med vilken typ av medlemskap du vill ge, namn, e-post och adress till mottagaren och eventuell personlig hälsning så skickar vi kortet och ytterligare information.

 

BETALNINGSINFORMATION

Swish

Swisha din gåva till 123 901 0901 och märk betalningen med vilken typ av gåva du ger (gåva, minnesgåva, högtidsgåva). Du kan också scanna QR-koden för att öppna Swish-appen.

Bankgiro

Sätt in din gåva på bankgironummer 901-0901. Märk betalningen med ditt namn.

Autogiro

Bli regelbunden givare och betala dina gåvor via autogiro. Gör din autogiroanmälan genom att klicka här. Eller ladda ner blanketten här: autogiro med svarspost

Inbetalningskort

Kontakta oss på medlem@slmk.org eller telefon 08-400 20 483 så skickar vi ett inbetalningskort till dig.