Tänkvärt

Den som har kärnvapen är en stormakt, men kärnvapen får inte komma i händerna på en galning, för bara en galning kan vilja starta ett kärnvapenkrig. Man har dom bara för att andra har dom och att omvärlden ska tro att man är tillräckligt galen för att använda dom. Om omvärlden tror att man är tillräckligt galen för att använda kärnvapen, då hör man till dom största. Omvärlden får inte börja tro att man är klok, för då blir det väldigt farligt.

– Eva Moberg

Bli medlem

Bli en del av den globala läkarrörelsen för en kärnvapenfri värld! Genom att bli medlem visar du ditt stöd för arbetet och stärker den humanitära rösten i kärnvapendebatten. Även ett passivt medlemskap är en aktiv handling.

Du som är läkare eller läkarstuderande är välkommen att bli medlem. I medlemskapet ingår prenumeration på vår Läkare mot Kärnvapen som skickas ut fyra gånger per år. Glöm inte att skriva under vårt Läkarupprop! Se associerat medlemskap om du är forskare/ingenjör, tandläkare eller sjuksköterska, sjukgymnast, biomedicinsk analytiker.

Fyll i formuläret för att bli medlem


Läkare, 290 kr/år
Läkarstudent, 100 kr/år

Godkännande

Betalningsinformation

Betala din medlemsavgift på något av följande sätt:

Bankgiro
Sätt in medlemsavgiften (Läkare 290 kr/år, Läkarstudent 100 kr/år) på BankGiro 901 -0901. Märk betalningen med ditt namn.

Swish
Swisha din medlemsavgift till nummer 1239010901 och märk betalningen med ditt namn.

Autogiro 
Betala din medlemsavgift via autogiro. Kontakta din bank eller fyll i och skicka in en autogiroblankett.

Inbetalningskort
Kontakta medlem[a]slmk.org eller på telefon 08-400 20 483 så skickar vi ett inbetalningskort till dig.


Vill du göra en adressändring eller har någon fråga? Skicka ett mejl till medlem[a]slmk.org.

Våra 90-konton kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll och vi arbetar tillsammans med Frivilligorganisationernas Insamlingsråd (FRII) för en etisk insamlingsverksamhet, vilket ger dig som givare tryggheten att veta att de pengar du skänker används ändamålsenligt och etiskt.