Bli medlem

Bli en del av den globala läkarrörelsen för en kärnvapenfri värld! Genom att bli medlem visar du ditt stöd för vårt arbete och är med och stärker den humanitära rösten i kärnvapendebatten.

En stark medlemsbas med medicinsk kompetens ger vårt budskap om kärnvapens medicinska konsekvenser trovärdighet och legitimitet. Bli medlem du också och möjliggör vårt arbete för en framtid utan kärnvapen. Ju fler vi är, desto starkare står vi!

Bli medlem här

Missa inte att betala din medlemsavgift – du hittar betalningsinformationen här nedan! Medlemsavgiften för dig som är läkare är 290 kr/år, och 100 kr/år för läkarstudenter.

Du som är sjuksköterska, fysioterapeut, biomedicinsk analytiker, forskare, ingenjör eller tandläkare är varmt välkommen som associerad medlem. Medlemsavgiften är 200 kr/år, och 100 kr/år för studenter.

Som medlem och associerad medlem får du:

  • Möjlighet att bidra till att göra en framtid utan kärnvapen möjlig. Du får chans att påverka genom att delta aktivt i våra aktiviteter – till exempel deltar våra medlemmar regelbundet när vi träffar beslutsfattare, föreläser, arrangerar olika evenemang, och deltar i kampanjer. Men även ett passivt medlemskap är ett aktivt val!
  • Vår medlemstidning Läkare mot Kärnvapen i brevlådan fyra gånger om året, och vårt digitala nyhetsbrev i mailboxen med jämna mellanrum. Ta del av nyheter och skarpa analyser om kärnvapen och nedrustning, och häng med i föreningens arbete.
  • Inbjudningar till medlemsmöten, seminarier och andra aktiviteter, där du får lära dig mer om kärnvapenfrågan och hålla dig uppdaterad om föreningens arbete.
  • Som ordinarie medlem har du rösträtt på våra årsmöten och kan bli invald i styrelsen.

Är du medlem och vill ha vårt digitala nyhetsbrev? Prenumerera här!

BETALNINGSINFORMATION

Betala in din medlemsavgift på något av följande sätt:

Bankgiro

Bankgiro

Sätt in din medlemsavgift på bankgiro 901-0901. Märk betalningen med ditt namn.

Swish

Swish

Swisha din medlemsavgift till nummer 123 901 0901 och märk betalningen med medlemsavgift. Du kan också scanna QR-koden här intill för att öppna Swish-appen.

 

Autogiro 

Autogiro 

Betala dina medlemsavgifter via autogiro! Gör din autogiroanmälan genom att klicka här. Du kan också fylla i och skicka in en autogiroblankett med svarspost porto betalt.

Inbetalningskort

Inbetalningskort

Kontakta oss på medlem@slmk.org eller telefon 08-400 20 483 så skickar vi ett inbetalningskort till dig.