Bli medlem

Bli en del av den globala läkarrörelsen för en kärnvapenfri värld! Genom att bli medlem visar du ditt stöd för vårt arbete och är med och stärker den humanitära rösten i kärnvapendebatten.

En stark medlemsbas med medicinsk kompetens ger vårt budskap om kärnvapens medicinska konsekvenser trovärdighet och legitimitet. Bli medlem du också så möjliggör du vårt arbete för en framtid utan kärnvapen! Ju fler vi är, desto starkare står vi.

Bli medlem

Missa inte att betala din medlemsavgift! Medlemsavgiften för dig som är läkare är 290 kr/år, och 100 kr/år för läkarstudenter.

Du som är sjuksköterska, fysioterapeut, biomedicinsk analytiker, forskare, ingenjör eller tandläkare är varmt välkommen som associerad medlem. Medlemsavgiften är 200 kr/år, och 100 kr/år för studenter.

BETALNINGSINFORMATION

AUTOGIRO

Betala din medlemsavgift via autogiro! Gör din autogiroanmälan genom att klicka här. Eller ladda ner blanketten här: autogiro med svarspost

SWISH

Swisha din medlemsavgift till 123 901 0901 och märk betalningen medlemsavgift. Du kan också scanna QR-koden för att öppna Swish-appen.

BANKGIRO

Sätt in din medlemsavgift på bankgironummer 901-0901. Märk betalningen med ditt namn.

INBETALNINGSKORT

Kontakta oss på medlem@slmk.org eller telefon 08-400 20 483 så skickar vi ett inbetalningskort till dig.

Som medlem och associerad medlem får du:

  • Möjlighet att bidra till att göra en framtid utan kärnvapen möjlig. Du får chans att påverka genom att delta aktivt i våra aktiviteter – till exempel deltar våra medlemmar regelbundet när vi träffar beslutsfattare, föreläser, arrangerar olika evenemang, och deltar i kampanjer. Men även ett passivt medlemskap är ett aktivt val!
  • Vår medlemstidning Läkare mot Kärnvapen i brevlådan fyra gånger om året, och vårt digitala nyhetsbrev i mailboxen med jämna mellanrum. Ta del av nyheter och skarpa analyser om kärnvapen och nedrustning, och häng med i föreningens arbete.
  • Inbjudningar till medlemsmöten, seminarier och andra aktiviteter, där du får lära dig mer om kärnvapenfrågan och hålla dig uppdaterad om föreningens arbete.
  • Som ordinarie medlem har du rösträtt på våra årsmöten och kan bli invald i styrelsen.

Är du medlem och vill ha vårt digitala nyhetsbrev? Prenumerera här!