Bli medlem

Används kärnvapen står sjukvården maktlös. Därför arbetar vi för att avskaffa dem, innan de används igen. Bli medlem och stöd för vårt arbete! Genom ditt medlemskap stärker du den humanitära rösten i kärnvapendebatten. Du behövs i arbetet för en kärnvapenfri värld!

1. Klicka på knappen ”Bli medlem” och fyll i formuläret, så att vi får de uppgifter vi behöver om dig och ditt medlemskap.

2. Betala din medlemsavgift via något av våra olika betalningsalternativ, se nedan. OBS! Om du betalar via Swish, var vänlig att uppge ”ny medlem” i meddelandefältet, så att vi kan koppla betalningen till dig.

3. Klart! Varmt välkommen som medlem!

En stark medlemsbas med medicinsk kompetens ger vårt budskap om kärnvapens medicinska konsekvenser trovärdighet och legitimitet. Bli medlem du också så möjliggör du vårt arbete för en framtid utan kärnvapen! Ju fler vi är, desto starkare står vi. Glöm inte att fylla i formuläret så vi får dina uppgifter.

Som medlem får du vår tidskrift Läkare mot Kärnvapen 4 ggr/år, kan skriva upp dig på vårt digitala nyhetsbrev som utkommer ungefär en gång i månaden, kan rösta på årsmötet samt delta och engagera dig i föreningens verksamhet.

Bli medlem

Missa inte att betala din medlemsavgift! Medlemsavgiften för dig som är läkare är 365 kr/år, och 100 kr/år för AT-/BT-läkare och läkarstudenter.

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Klicka här för att skriva upp dig.


Du som är sjuksköterska, fysioterapeut, biomedicinsk analytiker, forskare, ingenjör eller tandläkare är varmt välkommen som associerad medlem. Medlemsavgiften är 200 kr/år, och 100 kr/år för studenter. Associerade medlemmar får vår tidskrift Läkare mot Kärnvapen 4 ggr/år, kan skriva upp sig på vårt digitala nyhetsbrev som utkommer ungefär en gång i månaden samt blir inbjudna till programaktiviteter såsom föredrag i samband med föreningens medlemsmöten etc.

BETALNINGSINFORMATION

OBS! Glöm inte att fylla i formuläret ovan innan du skickar in din betalning.

AUTOGIRO

Betala din medlemsavgift via autogiro! Gör din autogiroanmälan genom att klicka här. Eller ladda ner blanketten här: autogiro med svarspost

SWISH

Swisha din medlemsavgift (365 kr eller 100 kr) till 123 901 0901 och märk betalningen med ”ny medlem” samt din post- eller mailadress. Du kan också skanna QR-koden med Swish-appen.

BANKGIRO

Sätt in din medlemsavgift på bankgironummer 901-0901. Märk betalningen med ditt namn.

Som medlem och associerad medlem får du:

  • Möjlighet att bidra till att göra en framtid utan kärnvapen möjlig. Du får chans att påverka genom att delta aktivt i våra aktiviteter – till exempel deltar våra medlemmar regelbundet när vi träffar beslutsfattare, föreläser, arrangerar olika evenemang, och deltar i kampanjer. Men även ett passivt medlemskap är ett aktivt val!
  • Vår medlemstidning Läkare mot Kärnvapen i brevlådan fyra gånger om året, och vårt digitala nyhetsbrev i mailboxen med jämna mellanrum. Ta del av nyheter och skarpa analyser om kärnvapen och nedrustning, och häng med i föreningens arbete.
  • Inbjudningar till medlemsmöten, seminarier och andra aktiviteter, där du får lära dig mer om kärnvapenfrågan och hålla dig uppdaterad om föreningens arbete.
  • Som ordinarie medlem har du rösträtt på våra årsmöten och kan bli invald i styrelsen.

Är du medlem och vill ha vårt digitala nyhetsbrev? Klicka här eller skanna QR-koden.