Bli medlem

Används kärnvapen står sjukvården maktlös. Därför arbetar vi för att avskaffa dem, innan de används igen. Genom att bli medlem visar du ditt stöd för vårt arbete och är med och stärker den humanitära rösten i kärnvapendebatten. Du behövs i arbetet för en kärnvapenfri värld!

1. Klicka på knappen ”Bli medlem” och fyll i formuläret, så att vi får de uppgifter vi behöver om dig och ditt medlemskap.

2. Betala din medlemsavgift via något av våra olika betalningsalternativ, se nedan. OBS! Om du betalar via Swish, var vänlig att uppge ”ny medlem” i meddelandefältet, så att vi kan koppla betalningen till rätt person.

3. Klart! Varmt välkommen som medlem!

En stark medlemsbas med medicinsk kompetens ger vårt budskap om kärnvapens medicinska konsekvenser trovärdighet och legitimitet. Bli medlem du också så möjliggör du vårt arbete för en framtid utan kärnvapen! Ju fler vi är, desto starkare står vi. Glöm inte att fylla i formuläret så vi får dina uppgifter.

Bli medlem

Missa inte att betala din medlemsavgift! Medlemsavgiften för dig som är läkare är 290 kr/år, och 100 kr/år för läkarstudenter.

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Klicka här eller skanna QR-koden.

Du som är sjuksköterska, fysioterapeut, biomedicinsk analytiker, forskare, ingenjör eller tandläkare är varmt välkommen som associerad medlem. Medlemsavgiften är 200 kr/år, och 100 kr/år för studenter.

BETALNINGSINFORMATION

OBS! Glöm inte att fylla i formuläret ovan innan du skickar in din betalning.

AUTOGIRO

Betala din medlemsavgift via autogiro! Gör din autogiroanmälan genom att klicka här. Eller ladda ner blanketten här: autogiro med svarspost

SWISH

Swisha din medlemsavgift (290 kr eller 100 kr) till 123 901 0901 och märk betalningen med ”ny medlem” samt din post- eller mailadress. Du kan också scanna QR-koden för att öppna Swish-appen.

BANKGIRO

Sätt in din medlemsavgift på bankgironummer 901-0901. Märk betalningen med ditt namn.

Som medlem och associerad medlem får du:

  • Möjlighet att bidra till att göra en framtid utan kärnvapen möjlig. Du får chans att påverka genom att delta aktivt i våra aktiviteter – till exempel deltar våra medlemmar regelbundet när vi träffar beslutsfattare, föreläser, arrangerar olika evenemang, och deltar i kampanjer. Men även ett passivt medlemskap är ett aktivt val!
  • Vår medlemstidning Läkare mot Kärnvapen i brevlådan fyra gånger om året, och vårt digitala nyhetsbrev i mailboxen med jämna mellanrum. Ta del av nyheter och skarpa analyser om kärnvapen och nedrustning, och häng med i föreningens arbete.
  • Inbjudningar till medlemsmöten, seminarier och andra aktiviteter, där du får lära dig mer om kärnvapenfrågan och hålla dig uppdaterad om föreningens arbete.
  • Som ordinarie medlem har du rösträtt på våra årsmöten och kan bli invald i styrelsen.

Är du medlem och vill ha vårt digitala nyhetsbrev? Klicka här eller skanna QR-koden.