Ge bort ett medlemskap

Känner du någon som vill bidra till en kärnvapenfri värld? Då kan du ge bort ett medlemskap i Svenska Läkare mot Kärnvapen!

Du kan ge bort ett medlemskap till en läkare (365 kr), läkarstudent (100 kr) eller ett associerat medlemskap för den som är sjuksköterska, fysioterapeut, biomedicinsk analytiker, forskare, ingenjör eller tandläkare (200 kr), eller associerad student (100 kr). Betalningsinformationen finner du nedan. Skicka ett mail till info@slmk.org med vilken typ av medlemskap du vill ge, namn, e-post och adress till mottagaren och eventuell personlig hälsning så skickar vi ett kort och ytterligare information.

BETALNINGSINFORMATION

AUTOGIRO

Betala din medlemsavgift via autogiro! Gör din autogiroanmälan genom att klicka här. Eller ladda ner blanketten här: autogiro med svarspost

SWISH

Swisha medlemsavgift till 123 901 0901 och märk betalningen post- eller mailadress. Du kan också skanna QR-koden med Swish-appen.

BANKGIRO

Sätt in din medlemsavgift på bankgironummer 901-0901. Märk betalningen med ditt namn.

VAD INNEBÄR ETT MEDLEMSKAP?

  • Möjlighet att bidra till att göra en framtid utan kärnvapen möjlig. Du får chans att påverka genom att delta aktivt i våra aktiviteter – till exempel deltar våra medlemmar regelbundet när vi träffar beslutsfattare, föreläser, arrangerar olika evenemang, och deltar i kampanjer. Men även ett passivt medlemskap är ett aktivt val!
  • Vår medlemstidning Läkare mot Kärnvapen i brevlådan fyra gånger om året, och vårt digitala nyhetsbrev i mailboxen med jämna mellanrum. Ta del av nyheter och skarpa analyser om kärnvapen och nedrustning, och häng med i föreningens arbete.
  • Inbjudningar till medlemsmöten, seminarier och andra aktiviteter, där du får lära dig mer om kärnvapenfrågan och hålla dig uppdaterad om föreningens arbete.
  • Som ordinarie medlem har du rösträtt på våra årsmöten och kan bli invald i styrelsen.

Är du medlem och vill ha vårt digitala nyhetsbrev? Prenumerera här!