Stockholm: Kärnvapenöl med Nobelpristagare – ladda inför S-kongressen 13/10

Vill du bättra på dina argument och ladda inför S-kongressen, eller bara veta mer om hur en förändrar världen? Då får du inte missa detta! Kom och lyssna till Beatrice Fihn, generalsekreterare för ICAN (International Campaign to Abolish Nuclear Weapons) som tilldelades Nobels fredspris 2017, och Elin Gustafsson, riksdagsledamot och vice ordförande för S-kvinnor, samtala om kärnvapen. Vi ses på Whippet Lab i Stockholm från klockan 17.30!

När: Onsdag 13/10
Tid: från kl. 17.30
Plats: Whippet Lab, Rutger Fuchsgatan 5 (vid Skanstull)

I november har Socialdemokraterna kongress och viktiga beslut kommer att fattas, bland annat om partiets inriktning i kärnvapenfrågan. Socialdemokraterna har en lång och stolt historia för nedrustning, ett arv som nu måste förvaltas.

Sverige var med och förhandlade fram FN:s konvention om förbud mot kärnvapen 2017 men står fortfarande utanför konventionen. Varför borde Sverige gå med i FN:s kärnvapenkonvention och hur kan det leda till en kärnvapenfri värld?

Vill du bättra på dina argument och ladda inför S-kongressen, eller bara veta mer om hur en förändrar världen? Då får du inte missa detta! Kom och lyssna till Beatrice Fihn, generalsekreterare för ICAN (International Campaign to Abolish Nuclear Weapons) som tilldelades Nobels fredspris 2017, och Elin Gustafsson, riksdagsledamot och vice ordförande för S-kvinnor, samtala om kärnvapen och hur Socialdemokraterna kan visa ledarskap för nedrustning.

Vi ses på Whippet Lab i Stockholm från klockan 17.30. Samtalet drar igång ca 18.15. Kom och drick öl, ät en bit mat och snacka med nobelpristagare!