Bli associerad medlem

Du måste inte vara läkare för att vara en del av vårt arbete för en kärnvapenfri värld! Du som är sjuksköterska, fysioterapeut, biomedicinsk analytiker, forskare, ingenjör eller tandläkare är varmt välkommen som associerad medlem.

Associerade medlemmar får vår tidskrift Läkare mot Kärnvapen 4 ggr/år, kan skriva upp sig på vårt digitala nyhetsbrev som utkommer ungefär en gång i månaden samt blir inbjudna till programaktiviteter såsom föredrag i samband med föreningens medlemsmöten etc.

1. Klicka på knappen ”Bli associerad medlem” och fyll i formuläret där, så att vi får de uppgifter vi behöver om dig och ditt medlemskap.

2. Betala din medlemsavgift via något av våra olika betalningsalternativ, se nedan. OBS! Om du betalar via Swish, var vänlig att uppge ”ny medlem” i meddelandefältet, så att vi kan koppla betalningen till rätt person.

3. Klart! Varmt välkommen som medlem!

Bli associerad medlem

Glöm inte att betala din medlemsavgift! Medlemsavgift för dig som associerad medlem är 200 kr/år och för dig som är student 100 kr/år.

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Klicka här för att skriva upp dig.


BETALNINGSINFORMATION

OBS! Glöm inte att fylla i formuläret ovan innan du skickar in din betalning.

Autogiro

Betala din medlemsavgift via autogiro. Gör din autogiroanmälan genom att klicka här. Eller ladda ner blanketten här: autogiro med svarspost

Swish

Swisha din medlemsavgift (200 kr för associerade medlemmar eller 100 kr för studenter) till 123 901 0901 och märk betalningen med ny medlem/ din post- eller mailadress. Du kan också skanna QR-koden med Swish-appen.

Bankgiro

Sätt in din medlemsavgift på bankgiro 901-0901. Märk betalningen med ditt namn.

Om ditt medlemskap

Tidigare fanns utöver Svenska Läkare mot Kärnvapen fler yrkesföreningar engagerade i kärnvapenfrågan. Dessa var Forskare och Ingenjörer mot Kärnvapen (FIMK); Sjuksköterskor, Sjukgymnaster och Biomedicinska analytiker mot Kärnvapen (SSAMK); samt Tandläkare mot Kärnvapen (STMK).

När föreningarna lades ner tecknades avtal som gjorde det möjligt för dessa yrkesgrupper att fortsätta bidra till arbetet för en kärnvapenfri värld genom att bli associerade medlemmar i Svenska Läkare mot Kärnvapen.

Som associerad medlem får du ta del av samma medlemsförmåner som ordinarie medlemmar. Den enda skillnaden är att du saknar rösträtt på våra årsmöten och inte kan väljas som styrelseledamot.

SOM ASSOCIERAD MEDLEM FÅR DU:

  • Möjlighet att bidra till att göra en framtid utan kärnvapen möjlig. Du får chans att påverka genom att delta aktivt i våra aktiviteter – till exempel deltar våra medlemmar regelbundet när vi träffar beslutsfattare, föreläser, arrangerar olika evenemang, och deltar i kampanjer. Men även ett passivt medlemskap är ett aktivt val!
  • Vår medlemstidning Läkare mot Kärnvapen i brevlådan fyra gånger om året, och vårt digitala nyhetsbrev i mailboxen med jämna mellanrum. Ta del av nyheter och skarpa analyser om kärnvapen och nedrustning, och häng med i föreningens arbete.
  • Inbjudningar till medlemsmöten, seminarier och andra aktiviteter, där du får lära dig mer om kärnvapenfrågan och hålla dig uppdaterad om föreningens arbete.
  • Vill du ha vårt nyhetsbrev? Klicka här.