Tänkvärt

Each step is a grain of sand, but we are shaping many grains of sand into a beach that will—one day—contain oceans of possibility.

– Bernard Lown

Minnesgåva

Hedra minnet av en avliden vän eller anhörig som har betytt mycket för dig. Istället för blommor kan du stödja Svenska Läkare mot Kärnvapens arbete för en kärnvapenfri värld och vi skickar ett minneskort till de anhöriga.

FYLL I FORMULÄRET FÖR ATT SKÄNKA EN MINNESGÅVA



500 kr
250 kr
100 kr
Valfritt belopp


Ja
Nej

BETALNINGSINFORMATION

Betala in din gåva på något av följande sätt:

Bankgiro
Sätt in din gåva på BankGiro 901 -0901. Märk betalningen med ditt namn.

Swish
Swisha din gåva till nummer 1239010901 och märk betalningen med ditt namn. Mer information och om hur du skaffar Swish finner du här.

Autogiro 
Betala dina gåvor via autogiro. Kontakta din bank eller fyll i och skicka in en autogiroblankett med svarspost porto betalt.

Inbetalningskort
Kontakta medlem[a]slmk.org eller på telefon 08-400 20 483 så skickar vi ett inbetalningskort till dig.

Payson
Payson är ett snabbt och säkert sätt att skicka pengar över Internet. Stöd oss med Payson. Vill du stödja Läkare mot Kärnvapen med ett annat belopp? Fyll i valfritt belopp här! Läs mer om Payson.


Har någon fråga? Skicka ett mejl till medlem[a]slmk.org.

Våra 90-konton kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll och vi arbetar tillsammans med Giva Sverige (tidigare FRII) för en etisk insamlingsverksamhet, vilket ger dig som givare tryggheten att veta att de pengar du skänker används ändamålsenligt och etiskt.