Sök tjänsten som ekonomi- och administrationsansvarig hos oss!

Nu söker Svenska Läkare mot Kärnvapen en ekonomi- och administrationsansvarig på 50%! Vi söker dig som är en driven person och som vill bidra praktiskt till nedrustningsarbetet på vårt kontor i centrala Stockholm. Välkommen med din ansökan senast den 6 januari 2020!

Dina arbetsuppgifter 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

  • hantering av betalningar, avstämningar och bokslut
  • löneadministration,
  • löpande redovisning och bokföring,
  • ansvar för medlemsadministration,
  • ansvara för beställningar, kontorsmaterial och avtal med leverantörer

Du arbetar direkt under generalsekreteraren som är ansvarig för den löpande verksamheten och har delegerat arbetsgivaransvar. Vi är en liten organisation med tre anställda och har inga internationella projekt eller vidareförmedling av medel.

Du kommer att arbeta nära organisationens övriga anställda och du är deras stöd i det administrativa och ekonomiska arbetet. I dina arbetsuppgifter kommer du att få stöd och hjälp av generalsekreteraren, övriga kollegor, medlemmar och kassör.

Vi har 90-konto och är medlemmar i Giva Sverige och rapporterar således enligt de aktuella redovisningskraven.

De system vi arbetar i är Filemaker samt Swedbanks bokföringssystem.

Din Profil

Krav:
Vi vill att du som söker har utbildning eller motsvarande kunskapsnivå inom området ekonomi, lönehantering och administration inkl. erfarenhet av bokslut och upprättandet av årsredovisning.

God datorvana och erfarenhet av ekonomisystem/medlemssystem är en förutsättning och du ska helst ha arbetat med liknande arbetsuppgifter.

Meriterande:
Kunskap/erfarenhet av arbete med och redovisning till Svensk insamlingskontroll.

Erfarenhet av arbete med eller i förening/ideell sektor.

Du som person
Du är noggrann och strukturerad. På kontoret arbetar vi i ett positivt arbetsklimat med mycket engagemang och humor, men stundtals i ett högt tempo. Du bör tycka om att planera och genomföra dina arbetsuppgifter på egen hand. Du ska även ha en pedagogisk förmåga för att kunna förklara ditt arbetsområde för dina kollegor som inte har samma kunskap och kompetens som du.

Anställningsform
Tjänsten är tillsvidareanställning på 50%, förläggning enligt överenskommelse.
Tillträde enligt överenskommelse, så snart som möjligt.

Lön
Fast månadslön.

Din ansökan
Mejla din ansökan till ansokan@slmk.org. Sista ansökan 2021-01-06. Urvalet sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan bör innehålla ett CV, en kort presentation av dig själv samt referenser och löneanspråk. Ansökningar utan löneanspråk kan komma att sorteras bort. Vi tar enbart emot ansökningar via email.

Arbetsgivare och arbetsplats:

Svenska Läkare mot Kärnvapen
Norrtullsgatan 45, 1 tr höger
113 45 Stockholm

Om organisationen

Svenska Läkare mot Kärnvapen är en medlemsorganisation med ca 2 500 läkare och medicinstuderande som medlemmar. Vi arbetar enbart med kärnvapenfrågan och vårt syfte är att sprida information om de medicinska effekterna av kärnvapen, och därigenom påverka stater och regeringar att nedrusta. Vi är drivande i den globala kampanjen ICAN (International Campaign to Abolish Nuclear Weapons) och är medlemmar av IPPNW (International Physicians for the Prevention of Nuclear War).

Vi har idag tre anställda och stor del av vår verksamhet genomförs av våra medlemmar.

Vi är medlemmar i arbetsgivarorganisationen IDEA och har kollektivavtal mellan IDEA och Unionen.